Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем на бензин с Алфа 145 Боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем на бензин с Алфа 145 Боксер

Здравейте колеги. Преди около месец си правих хидравличната рейка , и явно при разглабянето или при сглабянето , тия главанаци нещо са прецакали по колата , защото от тогава не работи добре на бензин. И по точно , като я запаля всичко е наред , държи си обороти (т.е. смукача си е ок) , не играят оборотите , обаче реша ли да тръгвам и ... забива муцуната и започва да се дави . Мисля да я карам на диагностика , но първо реших тука да ме посъветва някой какво може да е. Колата е 145 1.6 Боксер
    Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super

Времето позастудя доста ,пробвай първо колата да поработи няколко минути на место и тогава да тръгнеш.
    Аз правя така и нямам ядове
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

И това го прави само като е студена или постоянно ?
      Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

Comment

като загрее и не го прави , но като е студена и "хълца" . М/у другото сега се сетих , че не съм си сменял бензиновия филтър , да не се е задръстил от хубавия ни бензин

Comment

свети ли ти инжектора на тоблото. провери всички вакуми по двигателя.
          точка

Comment

Не свети , всичко изглежда наред , ама явно не е

Comment

Нали ти казах просто сутрин ,като запалиш я остави 2-3-5минути да поцъка на место и после няма да ти хълца.
              Ако щеш и двигатела смени пак щи хълца докато е студено времето
              Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

моята не е така. що не пробвате и с друг бензин.
                точка

Comment

не е от бензина , 3 път вече зареждам ... сега ще сменям горивния филтър и ще видим дали ще има проблем

Comment

---
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:15.
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

При мен беше така, ама стари ми беа свещите, смених ги и се оправи
                      ALFA 145 1.6 BOXER

Comment

Моите са на около 10 000 км .. съмнява ме да е от тях , ама знае ли човек ...

Comment

Първоначално публикувано от DanchoTodorov Покажи съобщение
                          не е от бензина , 3 път вече зареждам ... сега ще сменям горивния филтър и ще видим дали ще има проблем

Както колегата Оги ти каза , остави я по 3-4 минути сутрин да поработи на празен ход , след това не би трябвало да го има този 'проблем' ... Едва ли е от бензина .
                          Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

Comment

Виж да не са разкачили маркучето на датчика за разреждането.Освен това си виж и налягането на бензина.Като е студена при натискане на газта иска много бензин.Ако нямаш налягане така ще прави
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Значи на масто като работи и дори да иа форсирам не го прави този проблем , но започва да се дави като я подкарам ...

Comment

Working...
                              X